Za 10 augustus 2019 Gymnastiserend grondwerk

Locatie: Rijhal Overasselt

Wil je meer leren over grondwerk met je paard? Loop je tegen een probleem aan? Wil je je paard vanuit de grond kunnen gymnastiseren? Of gewoon je band met elkaar versterken?
Dan is deze workshop precies goed voor jou.
Aan de hand van jouw vraag gaan we kijken hoe we deze het beste kunnen aangaan. Daarbij gaan we uit van de mogelijkheden van jou en van jouw paard.
Ik gebruik principes van Natural Horsemanship, academische rijkunst, coaching met paarden, vrijheidsdressuur, het werken in vrijheid en pas die toe waar ze van nut zijn. Hierbij is het doel het paard ontspannen maar gefocust met jou samen te laten werken.

De lesdag is inclusief lunch, the, koffie en water. Er is de mogelijkheid om je paard te stallen (op een paddock) bij stal Utopia, op 100 m afstand van de rijhal.

Prijs per mens / paard combinatie € 50.

Geïnteresseerd maar geen paard ter beschikking? Je kunt ook als toeschouwer deelnemen, waarbij je deel neemt aan de kennismaking en de lunch en al je vragen kunt stellen.
Prijs toeschouwer € 10.

Om je aan te melden, stuur je een mail naar info@spelen-met-paarden.nl

In de workshops (dag deel) of clinics (2 dag delen) is er meer tijd voor uitleg, theorie maar ook het oefenen.

Ik geef workshops in grondwerk en handwerk, liberty en rijden. Workshops of clinics vinden altijd in groepen van 4-6 combinaties plaats.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden.

Een impressie van workshops

Interesse? Nieuwsgierig geworden?

Ik hoor graag van je.

M 06 415 111 95

Bel, app of mail . Ik neem altijd binnen 1 dag contact op. Na aanleiding van ons eerste gesprek gaan we kijken naar je wensen of wat nodig is.