Tijdens een clinic werken we gedetailleerder aan een bepaald onderwerp binnen de opleiding van het paard. Het onderwerp wordt zowel in theorie als in de praktijk behandeld. Juist deze combinatie zorgt voor meer begrip en bevorderd het zelfstandig verder oefenen na de clinic. Het groepsproces draagt bij aan en bevordert het leerproces van ieder mens en paard. De veilige sfeer met elkaar maakt het voor iedereen een bijzondere ervaring. We beginnen, eten en sluiten de dag(en) samen af.

Iedere clinic heeft een eigen Thema of onderwerp:

Liberty / horsemanship
Academisch grondwerk
Longeren
Rijden

In iedere clinic besteden we aandacht aan de ruiters. Het uitgebreide onderdeel Body Awareness is een optie  binnen elke clinic.

Locatie:

Centraal staat het welzijn van het paard en de ruiter. Dit is vaak het meest gewaarborgd in hun eigen vertrouwde omgeving. Voor ieder paard kan dit anders zijn. Een combinatie van meerdere paarden van verschillende locaties in een clinic op een gekozen locatie is mogelijk.

Boekingen bij jou op locatie:

Weekend clinics
Meerdaagse clinics
Dag clinics

Kosten:

Dag clinic (8 lessen, 30-45 min., max. 6 deelnemers) € 500
Weekend clinic (2 dagen, 8 lessen a 30-45 min, max 6 deelnemers) € 950
Meerdaagse clinic (zie weekend clinic – 10% korting per dag)

Impressie lesdag Rijhal St. Walrick

Interesse? Nieuwsgierig geworden?

Ik hoor graag van je.

M 06 415 111 95

Bel, app of mail . Ik neem altijd binnen 1 dag contact op. Na aanleiding van ons eerste gesprek gaan we kijken naar je wensen of wat nodig is.