In het geven van workshops en clinics ligt mijn passie omdat je samen werkt met een groep mensen. Tijdens de workshop komen deze mensen dichter bij elkaar en leren elkaar beter kennen. De groep ondersteunt en voegt toe aan het leerproces van ieder mens en paard. Samen leren, lachen, eten, beginnen en afsluiten maken deze dagen voor mij en de deelnemers van de workshops en clinics zo waardevol.

Ik geef workshops en clinics in grond- en handwerk, liberty en rijden. Iedere deelnemer kan tijdens een workshop of clinic kiezen, op welke manier van trainen zijn of haar focus ligt. Het gaat er immers om wat jij nodig hebt.

Tevens is het ook mogelijk voor het werken met de paarden, aandacht te besteden aan de ruiters. De workshop Body Awareness is een optie  binnen een clinic.

Nieuw:

Lesdagen (academisch) grondwerk op 29 maart, 26 april en 14 juni

lesdag academisch grondwerk

Lesdag (academisch) gymnastiserend grondwerk!

Op 29 maart geef ik les aan verschillende combinaties in het grondwerk of longeren (zonder bijzet- of hulpteugels). Je kunt aan deze dag (met je eigen paard of verzorgpaard) deelnemen als je al ervaring hebt maar ook zonder ervaring.
Wil je graag kennismaken met het academisch grondwerk mag je ook met een van mijn paarden werken (max. 2 personen).
De dag begint om 10.00 uur. Elke combinatie heeft een les van 45 min. Voor € 30 (leden van de rijvereniging betalen € 25).
De lessen vinden plaats in de rijhal in Overasselt. Er is helaas geen mogelijkheid om paarden te stallen bij de rijhal.
Aanmelden via info@spelen-met-paarden.nl

Grondwerk is een aanvulling en /of voorbereiding op het rijden. Op de grond naast je paard kun je de beweging van je paard observeren en vaak effectievere hulpen geven. Je kunt hulpen ook vanaf de grond aanleren en deze dan overnemen in het rijden.

#nijmegen  #rijhaloverasselt  #academischerijkunst  #grondwerkmetpaarden  #werkenmetpaarden  #paardentrainen  #horsetraining  #horses  #spelenmetpaarden

Wil je meer leren over grondwerk met je paard? Loop je tegen een probleem aan? Wil je je paard vanuit de grond kunnen gymnastiseren? Of gewoon je band met elkaar versterken?
Dan is deze workshop precies goed voor jou.
Aan de hand van jouw vraag gaan we kijken hoe we deze het beste kunnen aangaan. Daarbij gaan we uit van de mogelijkheden van jou en van jouw paard.
Ik gebruik principes van Natural Horsemanship, academische rijkunst, coaching met paarden, vrijheidsdressuur, het werken in vrijheid en pas die toe waar ze van nut zijn. Hierbij is het doel het paard ontspannen maar gefocust met jou samen te laten werken.

Deze workshops & clinics vinden plaats in de rijhal St. Walrijk in Overasselt.

Een impressie van workshops

Interesse? Nieuwsgierig geworden?

Ik hoor graag van je.

M 06 415 111 95

Bel, app of mail . Ik neem altijd binnen 1 dag contact op. Na aanleiding van ons eerste gesprek gaan we kijken naar je wensen of wat nodig is.