In het geven van workshops en clinics ligt mijn passie omdat je samen werkt met een groep mensen. Tijdens de workshop komen deze mensen dichter bij elkaar en leren elkaar beter kennen. De groep ondersteunt en voegt toe aan het leerproces van ieder mens en paard. Samen leren, lachen, eten, beginnen en afsluiten maken deze dagen voor mij en de deelnemers van de workshops en clinics zo waardevol.

Ik geef workshops en clinics in grond- en handwerk, liberty en rijden. Iedere deelnemer kan tijdens een workshop of clinic kiezen, op welke manier van trainen zijn of haar focus ligt. Het gaat er immers om wat jij nodig hebt.

Tevens is het ook mogelijk voor het werken met de paarden, aandacht te besteden aan de ruiters. De workshop Body Awareness is een optie  binnen een clinic.

Impressie lesdag Rijhal St. Walrick

Wil je meer leren over grondwerk met je paard? Loop je tegen een probleem aan? Wil je je paard vanuit de grond kunnen gymnastiseren? Of gewoon je band met elkaar versterken?
Dan is deze workshop precies goed voor jou.
Aan de hand van jouw vraag gaan we kijken hoe we deze het beste kunnen aangaan. Daarbij gaan we uit van de mogelijkheden van jou en van jouw paard.
Ik gebruik principes van Natural Horsemanship, academische rijkunst, coaching met paarden, vrijheidsdressuur, het werken in vrijheid en pas die toe waar ze van nut zijn. Hierbij is het doel het paard ontspannen maar gefocust met jou samen te laten werken.

Deze workshops & clinics vinden plaats in de rijhal St. Walrijk in Overasselt.

Interesse? Nieuwsgierig geworden?

Ik hoor graag van je.

M 06 415 111 95

Bel, app of mail . Ik neem altijd binnen 1 dag contact op. Na aanleiding van ons eerste gesprek gaan we kijken naar je wensen of wat nodig is.