Workshop Body Awareness voor ruiters:

  • Heb je last van je lijf na het rijden?
  • Heb je zelf een (sterke) voorkeur voor een hand/richting?
  • Ben je je bewust van spanning in je lijf tijdens het rijden?
  • Wil je meer ontspannen kunnen rijden?

Dan is deze workshop iets voor jou.

Aan de hand van oefeningen op de grond, kijken we waar de spanning in jouw lijf zit waardoor die je als ruiter in de weg kan zitten. Je leert hoe je deze spanning los kunt laten en hoe je je adem daarin kunt gebruiken.

Over Body Awareness:

Body Awareness betekent letterlijk vertaalt: lichaamsbewustzijn.

Lichaamsbewustzijn is juist voor ruiters een belangrijk middel in de communicatie met het paard. Met het juiste gebruik van je lijf kun je minimale hulpen geven, straal je vertrouwen uit, zit je in balans en kan je paard makkelijker onder je doorlopen.

Met de Body Awareness lessen kom je weer in contact met je lijf, ontdek je, waar en waneer je spanning opbouwt en hoe je deze weer kunt loslaten.

Deze workshop vindt plaats in groepen van 4-8 deelnemers. Bij jou op stal of een locatie bij jou in de buurt, samen met je stalgenoten of ruitervrienden.

Tarieven:

  • Workshop Body Awareness van 2,5 uur kost: € 35 per persoon

  • De workshop Body Awareness kan ook gecombineerd worden met een voortzetting ter paard waarbij de aandacht ligt op de balans en houding van de ruiter.
    clinic hele dag: € 75 per persoon excl. lunch

Interesse? Nieuwsgierig geworden?

Ik hoor graag van je.

M 06 415 111 95

Bel, app of mail . Ik neem altijd binnen 1 dag contact op. Na aanleiding van ons eerste gesprek gaan we kijken naar je wensen of wat nodig is.